Förlossningsdokumentärer

2011-03-11
21:34:54


Idag har jag bara slappat. Kollat på några förlossningsdokumentärer, och gud vad jag längtar tills det är min tur. Dock inte att föda, men att få hålla mitt egna lilla mirakel för första gången  Känslan är obeskrivlig, jag är så jävla lycklig. Tänk att jag ska bli mamma.

Mamma & pappa längtar så otroligt mycket efter dig!




Älskling, jag är så lycklig att just du ska bli pappa till mitt barn. Du är perfekt


 
Kommentarer
Sandra! 19 år & Mamma till Noel! http://sandraabjorklund.blogg.se/

Åh vad mysigt! Förstår att du längtar och när det väl drar igång det är så häftigt och spännande! Men jag säger det tråkiga som man inte vill höra när man är gravid och bara längtar efter sin bebis att sov, sov sov! Jag vill göra om förlossningen nu! och det var ungefär 4 månader sen för mig! Lycka till med allt! :)

2011-03-12 00:35:59
Sandra! 19 år & Mamma till Noel! http://sandraabjorklund.blogg.se/

Ja det var verkligen en drömförlossning! Nej precis så sa jag också, att jag skulle förbereda mig på allt, och att jag inte ville ta smärtlindring men att det säkert skulle göra så ont så att jag tog något ändå. Men min förlossning gick ju så fort så det var bra! :) Får hoppas på att din också går bra och fort , är avundsjuk för det är så häftigt och kul, fast att det gör ont Men det är det ju såklart värt när man får hålla sin skatt för första gången det är en sån känsla :)

2011-03-12 10:09:56

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback


  Presentation av dig själv här.